Over ons

Het is onze overtuiging dat we succesvol zijn door de duurzame relaties met zowel onze opdrachtgevers als onze werknemers. We kennen onze opdrachtgevers goed en weten precies welke professionals daar het beste bij passen. En daar profiteert iedereen van. Met TDC Horecadiensten haal je een betrouwbare partner in huis, met een team dat dag en nacht voor je klaarstaat. En daar overdrijven we niet mee. We zijn vaak op de werkvloer te vinden, hebben 24 uurs bereikbaarheidsdiensten en reageren snel op mailtjes en vragen. Daarnaast hebben al onze recruiters een achtergrond in de horeca, waardoor we altijd de beste match tussen hotel en nachtportier kunnen maken! 

Onze aanpak

We weten als geen ander hoe belangrijk stabiliteit en continuïteit is voor een hotel. Want gevoelige informatie wil je liever bij één en dezelfde persoon laten, en telkens een nieuw gezicht inwerken kost veel tijd. We investeren daarom veel in onze werknemers. We vinden het belangrijk dat zij op een plek terechtkomen die bij ze past en waar ze dan ook voor langere periode willen blijven. Want dat werkt niet alleen in hun voordeel, maar ook in die van onze opdrachtgevers.

TDC Horecadiensten haal je een betrouwbare partner in huis, met een team dat dag en nacht voor je klaarstaat. En daar overdrijven we niet mee. We zijn vaak op de werkvloer te vinden, hebben 24 uurs bereikbaarheidsdiensten en reageren snel op mailtjes en vragen. Daarnaast hebben al onze recruiters een achtergrond in de horeca, waardoor we altijd de beste match tussen hotel en nachtportier kunnen maken! 

TDC Groep: een betrouwbare achtervang

TDC Horecadiensten is onderdeel van de TDC groep, een dienstverlener in de branches bouw, techniek en horeca. Als klant ben je daardoor verzekerd van een stabiele achtervang. Daarnaast hebben wij een SNA-keurmerk, werken we volgens NEN-norm 4400-01 en zijn we aangesloten bij het NBBU.

SNA-keurmerk

TDC Horecadiensten heeft een SNA-keurmerk. Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Detacheerders en payrollondernemingen vallen eveneens onder de reikwijdte van het keurmerk omdat ook zij arbeid ter beschikking stellen. Op basis van de huidige wetgeving lopen deze partijen het risico dat zij aansprakelijk worden gesteld voor verplichtingen uit arbeid die door de uitlener of (onder)aannemer niet zijn voldaan. Bedrijven met het SNA-keurmerk worden periodiek gecontroleerd op hun verplichtingen uit arbeid, waardoor het risico voor de inlener en uitbesteder van werk wordt beperkt.

Aangesloten bij het NBBU

TDC Horecadiensten is ook aangesloten bij het NBBU. Elk uitzendbureau dat is aangesloten bij de NBBU heeft ook het SNA-keurmerk en voldoet aan alle financiële en administratieve criteria waaraan een bonafide uitzendbureau wettelijk moet voldoen. Een lid dat niet meer aan de lidmaatschapseisen voldoet wordt ontzet uit het lidmaatschap. Voor jou als opdrachtgever dus een extra waarborg voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Lees hier meer over wat de NBBU voor jou betekent.

NEN 4400-01

NEN 4400 bevat eisen voor ‘bonafide’ uitzendbureaus en (onder)aannemers van werk. De overheid ziet NEN 4400 als een goed instrument om risico’s te beperken op aansprakelijkheidsstelling en op boetes die voortvloeien uit in- en doorlening van arbeidskrachten of uitbesteding van werk. Deze eisen zijn onder andere juiste en tijdige aangifte en afdracht van loonheffingen en omzetbelasting en het volgens de normen administreren van werknemersdossiers en identiteitsdocumenten.