Wat wij voor jouw hotel kunnen betekenen

Night auditors

Dagreceptie

Night managers

Night receptie

Bell Boys

Opdrachtgevers

TDC Horeca heeft inmiddels ruim 100 hotels en meer dan 150 professionals in dienst. En nog steeds groeien we! Ons succes? We weten precies wat onze opdrachtgevers nodig hebben, werken met échte horeca professionals en zijn uitermate servicegericht. Concreet? We zijn 24/ 7 bereikbaar en afspraak is bij ons afspraak, daar hoef je ons nooit aan te herinneren!

0 +
Hotels
0 +
Professionals

Hoe het werkt

Afhankelijk van de wensen, kun je als hotel vaste diensten en flexibele diensten bij ons afnemen. In het eerste geval stellen wij een vast team voor je samen. Vervolgens wordt zo snel mogelijk de inwerkperiode gepland, waarna het team bij jullie aan de slag kan! Voor de administratie richten wij ook kosteloos een online softwarepakket (HelloFlex) in. Hier wordt o.a. de urenregistratie in verwerkt, welke dus direct inzichtelijk en 24/7 te raadplegen is. Ook worden wekelijks de uren via HelloFlex geaccordeerd, dat zorgt voor overzicht en  transparantie. Tenslotte staat er altijd een accountmanager of planner van TDC Horecadiensten stand-by die bij calamiteiten 24/7 bereikbaar is.

Diensten & Extra's

Bij vaste diensten stellen wij een vast team samen, waarbij we altijd op zoek gaan naar de beste match tussen hotel en medewerker(s). Op deze manier staan er altijd bekende gezichten in de nacht. Het is onze ervaring dat dat het prettigst werkt voor zowel de medewerker als het hotel. Daarnaast scheelt het inwerktijd en het bevordert de kwaliteit. 

We kunnen al een vast team inroosteren vanaf 3 diensten per week. Natuurlijk is het ook mogelijk de afname te verhogen tot 7 vaste diensten per week.

Soms heb je als hotel door uitval, vakantie of drukte wat extra capaciteit nodig. Ook in dat geval helpen we je graag verder. Wij hebben een flexibele poule met gecertificeerde krachten die direct inzetbaar zijn. Op deze manier kun je als hotel altijd de service blijven verlenen die gasten van je gewend zijn!

Omdat ieder hotel zijn eigen procedures hanteert worden nieuwe medewerkers ingewerkt door het hotel zelf, of door één van onze eigen medewerkers die daar al langer werkzaam is. In de basis gaan wij uit van drie nachten meelopen en eventueel een avond- en ochtenddienst als dat nodig is. Alle medewerkers van TDC Horecadiensten zijn in bezit van een geldig BHV-diploma en indien gewenst Sociale Hygiëne.

Om onze opdrachtgevers de beste service te kunnen bieden, zorgen wij dat er altijd een back-up wordt ingewerkt. Hiermee hebben we ook in tijden van vakantie, ziekte, of extra uitvraag, altijd iemand achter de hand die het hotel en de procedures goed kent.

Roosters worden bij ons per maand gemaakt. Op deze manier weten zowel onze medewerkers als het hotel waar ze aan toe zijn en wie zij kunnen verwachten. Voor beide partijen werkt dat prettig én overzichtelijk.

Selectieprocedure

Een baan als nachtreceptionist brengt serieuze verantwoordelijkheden met zich mee. Dat realiseren wij ons als geen ander. Dáárom zoeken we altijd mensen uit die écht carrière willen maken in dit vak. Professionals met ervaring, die bewust kiezen voor een baan met verantwoordelijkheden en die zelfstandig kunnen werken. En dat werkt! Onze opdrachtgevers hebben op deze manier altijd iemand waar ze van op aankunnen, en die zorgt dat alles soepel verloopt.

Interesse?

Onze professionals zijn:

Testimonials