Wat wij voor jouw hotel kunnen betekenen

Night auditors

Dagreceptie

Night managers

Night receptie

Bell Boys

Opdrachtgevers

TDC Horeca heeft inmiddels ruim 100 hotels en meer dan 150 professionals in dienst. En nog steeds groeien we! Ons succes? We weten precies wat onze opdrachtgevers nodig hebben, werken met échte horeca professionals en zijn uitermate servicegericht. Concreet? We zijn 24/ 7 bereikbaar en afspraak is bij ons afspraak, daar hoef je ons nooit aan te herinneren!

0 +
Hotels
0 +
Professionals

Hoe het werkt

Afhankelijk van de wensen, kun je als hotel vaste diensten en flexibele diensten bij ons afnemen. In het eerste geval stellen wij een vast team voor je samen. Vervolgens wordt zo snel mogelijk de inwerkperiode gepland, waarna het team bij jullie aan de slag kan! Voor de administratie richten wij ook kosteloos een online softwarepakket (HelloFlex) in. Hier wordt o.a. de urenregistratie in verwerkt, welke dus direct inzichtelijk en 24/7 te raadplegen is. Ook worden wekelijks de uren via HelloFlex geaccordeerd, dat zorgt voor overzicht en  transparantie. Tenslotte staat er altijd een accountmanager of planner van TDC Horecadiensten stand-by die bij calamiteiten 24/7 bereikbaar is.

Diensten & Extra's

Selectieprocedure

Een baan als nachtreceptionist brengt serieuze verantwoordelijkheden met zich mee. Dat realiseren wij ons als geen ander. Dáárom zoeken we altijd mensen uit die écht carrière willen maken in dit vak. Professionals met ervaring, die bewust kiezen voor een baan met verantwoordelijkheden en die zelfstandig kunnen werken. En dat werkt! Onze opdrachtgevers hebben op deze manier altijd iemand waar ze van op aankunnen, en die zorgt dat alles soepel verloopt.

Interesse?

Onze professionals zijn:

Testimonials