Uitgelicht: onze partnership met het prachtige Ambassade hotel in Amsterdam

Een aantal van de relaties die wij hebben met onze klanten zijn door jaren heen uitgegroeid tot mooie en duurzame partnerships.  Zo ook die met het prachtige Ambassade hotel in Amsterdam! En daar willen we graag wat extra aandacht aan besteden. We gingen daarvoor in gesprek met front office supervisor Linde Regoort 

Sinds wanneer werken jullie samen met TDC Horeca? 

“Sinds ongeveer 2 jaar werken we met jullie samen. Blijkbaar hebben jullie een goede naam in ‘horecaland’. Want toen we op zoek waren naar nachtportiers kregen meerdere keren jullie naam te horen. En inmiddels hebben we na twee jaar een vast team van TDC nachtportiers waar we heel tevreden over zijn.  

 

Wat voor soort hotel is het Ambassade hotel? 

“Het Ambassade hotel Amsterdam is met recht een uniek hotel. Het hotel bestaat uit maar liefst 15 aaneengeschakelde grachtenpanden en telt 56 unieke hotelkamers en suites. Het staat ook wel bekend als het ‘schrijvershotel’ en biedt een kleurrijk interieur en prachtige kunstwerken van CoBrA. Gelegen in de bekende ‘negenstraatjes’ is het ook nog eens een ideaal startpunt om te de stad te ontdekken.  

 

Hoe ervaren jullie de samenwerking met de TDC Horeca? 

Goed! Als er dingen te bespreken zijn, dan hebben we contact met Wim en dat gaat heel prettig. De planning krijgen we altijd netjes opgestuurd en het inwerken van de nachtreceptionisten verloopt goed. En als er iets is, krijgen we altijd snel iemand te pakken van de TDC Groep. Er komt wel eens een roosterfoutje voor, maar dat wordt dan meteen ook goed opgepakt. Eens in de zoveel tijd komt Wim hier om een kop koffie te drinken om samen even weer wat dingetjes op een rijtje te zetten. En dat werkt voor ons beide heel goed.” 

 

En zitten de nachtreceptionisten volgens jou een beetje op hun plek? 

“Ja zeker wel. We krijgen geregeld terug dat ze graag bij ons ‘in de nacht’ staan.  Dat is voor ons een fijn gevoel. De jongens van TDC hebben een goed gevoel voor het hospitality vak. Ze gaan graag met de gasten om en zetten daar ook een extra stapje voor. En dat is voor ons natuurlijk heel fijn want je wilt je gasten het liefst ook ‘s nachts die vijf sterren service geven.   

 

En euh… komen ze wel een beetje op tijd?  

“Jazeker ha ha. Sommige zijn zelfs ruim van te voren aanwezig. Nee daar kunnen we niks van zeggen. En altijd representatief en netjes verzorgd. De samenwerking met TDC Horeca geeft ons de zekerheid dat we vooruit kunnen plannen en de zaken goed blijven lopen. Kortom, wij zijn heel tevreden met het team zoals we dat nu hebben.  

 

Delen.

Deel dit artikel met je vrienden!

Facebook
Email
WhatsApp
LinkedIn

Nieuwsbrief.

Op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen? Schrijf je in!

Gerelateerde artikelen.