Uitgelicht: een duurzame partnership met Sporthotel HUP

Sinds een aantal jaar hebben een fijne samenwerking met Sporthotel HUP in Mierlo. Een relatie die wij eigenlijk meer ervaren als een duurzame partnership. We wilden dat graag even wat extra aandacht geven. En natuurlijk ook weten hoe zij dat eigenlijk ervaren? We gingen daarvoor in gesprek met Bernice Woerdman; front- office manager van HUP.

Sinds wanneer werken jullie samen met TDC Horeca?

“Vanaf 2017 voorziet TDC Horeca de nachtreceptie bij ons Sporthotel in Mierlo. We hebben  inmiddels een vaste nachtreceptionist en ook de andere nachten zijn ingevuld door een redelijk vast team. We zijn heel tevreden over de samenwerking en de jongens die hier aan het werk zijn.

Wat voor soort hotel is HUP eigenlijk?

“HUP is een hotel met een échte sportieve, familiaire sfeer. Plezier en sportiviteit voor jong en oud staat zijn bij ons het uitgangspunt. Je kunt hier bijvoorbeeld met de glijbaan naar de receptie als je dat wilt. En dan is de glijbaan niet alleen voor kinderen bedoeld, maar zeker ook voor onze volwassen gasten. Dat ‘blije momentje’ is voor iedereen belangrijk vinden we. In de zomermaanden is ons hotel echt een trainingsoord voor topsporters. Hockeyteams, voetbalteams, allerlei (inter)nationale teams van topniveau zijn dan bij ons te gast. Zelfs de bekende oud-voetballer Maradonna had je hier kunnen tegenkomen.”

Kan de nachtportier een beetje zijn draai vinden bij HUP?

“Ja zeker, we zijn heel blij met Mohammed, onze nachtportier. Hij is echt ‘part of the team’ en daarbij is hij enorm betrokken. Moet hij een uurtje extra blijven dan vindt’ ie dat prima. En als de dames van de receptie ‘s avonds vertrekken en hij vertrouwt het niet, dan loopt hij altijd even mee. Kortom, we zijn dik tevreden.”

Hoe ervaar je eigenlijk de samenwerking met ons?

“Tot nu toe altijd heel prettig. Ik hoef onze accountmanager Wim maar te bellen en hij gaat het regelen. Hij zet oprecht dat stapje meer en komt regelmatig bij ons langs om het contact warm te houden en om te overleggen. Ook de planner doet haar uiterste best om te zorgen dat als er iemand uitvalt, dat hoe dan ook wordt opgevangen. Dat is heel fijn. We weten hoe lastig het kan zijn om iemand te regelen. We merken dat TDC Horeca er alles aan doet om waar te maken wat ze zeggen.”

Nieuwsgierig?

TDC Horeca werkt samen met een tal van verschillende hotels verspreid door heel Nederland. Wil je meer weten over onze samenwerkingen of werk je al met ons samen en wil je hier wat over kwijt? Twijfel dan niet en neem een kijkje op deze pagina!

 

Delen.

Deel dit artikel met je vrienden!

Facebook
Email
WhatsApp
LinkedIn

Nieuwsbrief.

Op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen? Schrijf je in!

Gerelateerde artikelen.