TDC Horeca verwelkomt dit jaar 20% meer zzp’ers  

Onze prachtige poule van horeca professionals bestaat dit jaar maar liefst uit 25% zzp’ers (zelfstandigen zonder personeel). Terwijl dat percentage in 2020 slechts 5% was. Waarom deze vorm van werken zo in populariteit is gestegen? Je bent baas over je eigen tijd, je vergroot je netwerk en het biedt verschillende fiscale voordelen. Maar vooral omdat je op deze manier de dingen kunt doen die jij leuk vindt. Dat we er blij mee zijn is zeker! Want deze ‘freelancers in hospitality’ zijn zelfstandig, flexibel en zetten graag een stap extra. We werken daarom graag met ze samen.  

Lijkt het jou wel wat als zzp’er bij ons aan de slag te gaan? 

Wil je graag via ons in de horeca aan de slag als zzp’er? Dan zijn er een paar dingen die je moet regelen. Allereerst je inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Pas als je daar officieel staat geregistreerd kun je in Nederland als zelfstandige aan de slag. Daarbij is een BTW nummer ook noodzakelijk. Deze kun je aanvragen bij de belastingdienst, net als een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor zzp’ers. Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Geen probleem, vraag het ons en we helpen je graag verder! 

Fulltime, parttime, alles is mogelijk… 

Als je als zzp’er bij ons aan de slag gaat betekent dat niet direct dat we alleen ruimte hebben voor fulltime bezetting. Er zijn verschillende variaties mogelijk. We hebben bijvoorbeeld ook leuke hotels die op zoek zijn naar een nachtreceptionist voor twee vaste dagen in de week. Daarbij zien we vooral voor bezetting van de weekenden een piek in aanvragen. Dus ook studenten die bij ons als zzp’er aan de slag willen zijn van harte welkom. Als zzp’er krijg je je factuur na 30 dagen betaald, maar ook daarin hebben we verschillende opties. Wil je sneller uitbetaald krijgen? Vraag ons vooral naar de mogelijkheden. 

Amsterdam, Brussel, Antwerpen, Den-Haag…je ziet ons overal! 

Zit hospitality in je bloed? Is er geen verzoek waar jij van opkijkt? Dan is een baan als nachtreceptionist bij TDC Horeca echt wat voor jou. Een uitdagende functie met veel afwisseling bij de grootste ‘brands’ op de mooiste locaties. Wat denk je van NH, Accor, Van der Valk, Easy, IBIS, Carlton, Bilderberg en Amrath, Kurhaus en The Dylan. Bekijk hier al onze openstaande vacatures! 

Delen.

Deel dit artikel met je vrienden!

Facebook
Email
WhatsApp
LinkedIn

Nieuwsbrief.

Op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen? Schrijf je in!

Gerelateerde artikelen.