Medewerker van de maand: Masood Adel

Toen hij klein was wilde hij graag archeoloog worden, maar deze toekomstvisie is ondertussen iets bijgesteld. Wel is hij nu medewerker van de maand bij TDC Horeca, dat is ook een titel om trots op te zijn!  Zijn passie voor geschiedenis is altijd blijven bestaan en dat is ook de reden dat Masood, voor hij zijn eerste dag als nachtreceptionist begon, de hele geschiedenis van het Kurhaus bestudeerde. Eén geluk, het Kurhaus in Den Haag heeft een noemenswaardige geschiedenis. ’s Nachts zorgt Masood ervoor dat het Kurhaus ook positief de toekomst in kan gaan. Als nachtreceptionist zet hij zich in voor de veiligheid en een ultieme beleving voor de gasten en zorgt hij ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Even voorstellen..

Masood is 27 jaar oud en is sinds iets langer dan twee jaar woonachtig in Den Haag. In zijn vrije tijd lees of luistert hij graag boeken. Verder gaat hij graag op pad met vrienden. Tennissen, bowlen of de hoogte in klimmen, dat maakt hem allemaal niet zoveel uit, zolang hij maar fysiek bezig is en kan genieten van het gezelschap van zijn vrienden.

“Ik heb meerdere studies gevolgd om mezelf te ontdekken en om te kijken wat ik nou echt leuk vind. Uiteindelijk ben ik bij Human Resource Management beland. Het leukste aan deze studie vind ik dat je de menselijke en de bedrijfsmatige aspecten in balans moet brengen. De één kan niet optimaal werken als de ander niet klopt. Je moet actief betrokken zijn met zowel de medewerkers als de organisatie en je moet de neuzen één kant op krijgen. De uitdaging hierin trekt mij heel erg.”

Masood is een zeer positief ingesteld persoon, toen we hem namelijk vroegen naar wat hij minder leuk vond aan de opleiding, had hij daar het volgende antwoord op : “Er zijn weinig dingen die ik niet leuk vind aan deze richting. Het enige wat ik kan bedenken is het ‘harde aspect’ van verder wel een leuke kant. Hiermee bedoel ik bijvoorbeeld functioneringsgesprekken met medewerkers die niet functioneren naar behoren. De kunst is om ook aan zo’n gesprek een positieve draai te geven. Soms moet je keihard en professioneel zijn, maar de manier waarop je iets brengt kan een wereld van verschil maken.

Mensen-mens

Met mensen werken is iets wat hij het liefst doet. Hier is hij ook goed in. Gastvrijheid is niet onbekend in zijn woordenboek; dit is ook wel te herleiden uit zijn loopbaan. Hij heeft eigenlijk alleen nog maar werk gedaan waarbij hij continu omringd is met mensen en het visitekaartje voor een bedrijf is. Hij werkte als Retail verkoper bij de Mediamarkt en als shopmanager voor Samsung. Het belangrijkste hierin vind hij om klanten het gevoel te geven dat ze gehoord worden.

September 2021 startte Masood als nachtreceptionist bij TDC Horeca. Zijn kerntaken zijn het uitvoeren van de nachtadministratie, het fungeren als eerste aanspreekpunt voor gasten en er daarmee zorgen dat zij een onvergetelijk verblijf zullen hebben in het hotel. “Het is sowieso een ander pakkie aan om in de nacht te werken, mensen zijn ’s nachts vaak anders dan dat ze overdag zijn, gevoeliger ook vaak, dat heeft dan met de vermoeidheid te maken. Daar moet je wel rekening mee houden in de toenadering en de communicatie richting de gasten. Het leuke van dit werk vind ik dat je veel verantwoordelijkheid krijgt en je zelf kunt bepalen hoe je met klachten en problemen omgaat.”

 

Tevreden?

Toen we hem vroegen wat zijn ervaringen met TDC zijn , antwoordde hij: “Super, Floris is mijn aanspreekpunt en hij is altijd bereikbaar. Daarnaast heb ik goede contacten met de planner waardoor ik eigenlijk altijd op de hoogte ben van alles wat ik moet weten. Hierover ben ik zeer tevreden. Verder vind ik het fijn dat er mogelijkheden zijn om door te groeien bij TDC, Floris is er proactief mee bezig, hij vraagt geregeld of ik nog op m’n plek zit en of ik eventueel nog door zou willen groeien. Het zit hartstikke snor op dit moment. Verder vind ik het vanuit praktisch oogpunt gezien heel fijn dat deze baan zo goed te combineren valt met mijn studie.”

Contactpersoon Floris voor het Kurhaus

 

Hard werken wordt beloond! 

Zo zie je maar weer, hard werken wordt beloond! Als je inzet toont, volgen er kansen!  Dit heeft Masood in onze ogen heel goed begrepen en daarom is hij medewerker van de maand Maart geworden. Gefeliciteerd Masood!

Delen.

Deel dit artikel met je vrienden!

Facebook
Email
WhatsApp
LinkedIn

Nieuwsbrief.

Op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen? Schrijf je in!

Gerelateerde artikelen.